Management1webp
De Vlasschuur management

Grip en perspectief!

Het managen van je bedrijf staat dagelijks bovenaan je werkzaamheden. In de praktijk zien we echter dat ondernemers ook producent, leverancier, HR gesprekspartner en procesoperator zijn. In de waan van de dag kan er te weinig focus zijn op goed sturen van bovenaf. Of onderdelen in je bedrijf nemen opeens een groeispurt en het management kan die groei niet bijbenen. Het piept en het kraakt omdat de ambitie doorduwt. Wij zorgen ervoor dat je weer grip en perspectief krijgt! In je bedrijf, in jezelf en om de volgende stap te maken.

Management1webp

Strategisch management

Goed strategisch management is geen quick fix. Heb je ambitie en wil je ervoor gaan? Dan helpen wij je als vast onderdeel van je managementteam om jouw organisatorische pad uit te stippelen en te bewandelen. Met het resultaat helder voor ogen. De juiste vragen en spiegels. Gewoon, omdat we er energie van krijgen om ambitie de baas te worden en net dat stapje voor te zijn. Maximaal bedrijfsresultaat, een blije ondernemer en een blij team. Wat als iedereen plezier heeft in zijn werk?

Interim management

Valt de commercieel directeur, de operationeel manager of een team/bedrijfsleider uit je management (tijdelijk) weg? Met ons interim management zorgen we doelgericht voor grip op de situatie en het up & running krijgen van de taken die er liggen. Vanuit een persoonlijke, teamgerichte benadering met focus op de bedrijfsdoelstellingen. Tijdelijk of zo lang de situatie erom vraagt. Met de ambitie om onzichtbaar het werk zichtbaar gewoon door te laten lopen.

Afbeelding2webp
Rutgerwebp

“Focus op het commercieel potentieel en niet op het probleem van de dag.”

Rutger Boogaard, Directeur Management

Persoonlijk contact is ons uitgangspunt, dus wij hebben altijd tijd voor een kop koffie!

Afbeelding3webp

Project­management

Heb je een commercieel project wat van de grond moet komen? Met begeleiding van A tot Z en de juiste mensen op de juiste plek? Vanuit een aantal brainstormsessies bepalen we de projectaanpak die past en waarmee het resultaat behaalt wordt in timing, budget en zwarte cijfers.

Partner in commercieel potentieel

Meer weten?
Volg ons op:

Vlasschuur vorm footer groot Vlasschuur vorm footer mobiel