Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies.

Sluiten
vlasschuur-play-button

Partner in commercieel potentieel

Wij zien én benutten commercieel potentieel in mens, product en onderneming door onze inzet van onze gebundelde krachten: Sales, Marketing, Salestraining en talentontwikkeling en Management. We doen dit op de winkelvloer en daarbuiten. Altijd samen en voor het succes van onze opdrachtgever. 

We geloven in succes als iedereen doet waar hij goed in is. De ondernemer die onderneemt, de producent die met liefde en passie een kwalitatief product maakt, een medewerker die zijn kwaliteiten inzet, een retailer die focust op de winkelomzet en een consument die producten koopt waar hij blij van wordt. Ziet ons team potentie? Dan verbinden we deze partijen om commercieel potentieel optimaal te benutten. Met beide benen op de grond voor opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland. In het aantal uren of dagen dat passend is.

Persoonlijk contact is ons uitgangspunt, dus wij hebben altijd tijd voor een kop koffie!

.

De Vlasschuur

In 2001 begon Cees Moree De Vlasschuur. Nadat hij als werknemer geholpen heeft om familiebedrijven Hertog IJs en Klijn Noten groot te maken via de supermarktvloer en vaak de vraag kreeg: ‘Hoe doe je dat toch?’. Die vraag voedde zijn drijfveer om de pareltjes van de foodmarkt een podium te geven in de supermarkt. 

Partner in commercieel potentieel

Meer weten?
Volg ons op:

Vlasschuur vorm footer groot Vlasschuur vorm footer mobiel